De Kracht van een leider

Moeiteloos een liefdevolle band met je paard

Visie

Kijk naar het geheel

Respect

Voor mens en dier

Duidelijke taal

Voor paard en ruiter

Dat een kudde luistert naar de leider weten we allemaal. Hoe je als mens zo’n leider kunt zijn voor je paard, wat daarvoor nodig is en hoe je de nodige kwaliteiten ontwikkelt, dat is niet voor iedereen helder.

Bang dat je je paard niet kan houden?

Mijn paard 3,5 jaar oud en net onder het zadel, daagde me al uit mijn zelfvertrouwen te ontwikkelen. Hij wilde niet lopen óf hij was stug, sterk en vloog door de rijbaan. Op vreemd terrein stapte ik met knikkende knieën op en ook weer af. Een bezoek aan de veearts was niet alleen voor mij een uitdaging, ook voor de veearts.

De angst om hem weg te moeten doen omdat hij misschien toch te pittig voor mij was, maakte me verdrietig en tegelijkertijd gebrand om op zoek te gaan naar een oplossing.

Jipi en ik

Gelukkig vond ik de oplossing...

Ik leerde hoe ik de leiding kon nemen en er ontstond een liefdevolle samenwerking tussen mij en mijn paard. Ik leerde zelfs hoe ik mezelf kon ontwikkelen met zijn hulp. Nu is hij 31 jaar oud en nog steeds mijn beste leermeester. Wauw! Dit zou iedereen met een eigen (verzorg)paard moeten leren.

Vandaar dat ik sinds 2001 paard-ruitercombinaties help naar een fijne, subtiele en vooral liefdevolle samenwerking. En dat begint bij het nemen van de leiding.

Mijn naam is Shirley van der Meer. Als Holistisch instructrice heb ik mij verder ontwikkeld tot lifecoach en Natuurgeneeskundig therapeut. Met deze kennis & kunde ben ik nog beter in staat het geheel te zien, wat nodig is om de vinger op de zere plek te kunnen leggen.

Vrouw op paard zonder zadel en hoofdstel

30+ jaar

Ervaring in de wereld van het paard

Gediplomeerd

Holistisch instructrice,
Lifecoach,
Natuurgeneeskundig therapeut

Kenmerken

Betrokken, enthousiast en hulpvaardig

Ontdek de Kracht van een Leider!

Tijdens deze waardevolle (online) mini-excursie ontdek je de kracht die je nodig hebt om de leider te zijn voor je paard.

Loop de prachtige lessen van je paard niet mis! Kies voor een leerzaam uitstapje en ontdek:

Online Ondek de kracht van een leider

De Kracht van een Leider

Moeiteloos een liefdevolle band met je paard
59
27
  • Creëert een Liefdevolle band met je paard
  • Zorgt dat je paard met jou meewerkt
  • Er ontstaat (daad)kracht van een Leider
Korting
Garantie geld terug

Niet tevreden? 100% geld terug!

Dit is wat je gaat ervaren in deze mini excursie ~ De Kracht van een Leider ~

Ervaar een sterk zelfvertrouwen!

Met een sterk zelfvertrouwen val je minder snel terug in onzekerheid.

Ervaar een grotere daadkracht!

Dankzij daadkracht ben je beter in staat je zelfvertrouwen sterk te houden.

Ervaar een krachtige energie!

Met een krachtige energie straal vertrouwen uit en zal je paard jou als leider accepteren.
Online Ondek de kracht van een leider

Start nu direct

en ontdek de Kracht van een Leider